"JA SAM DEČKO, ALI HVALA" Oglasio se Božidar kome pišu da je prava LEPOTICA, slika sa Prijom izazvala haos, evo čime se bavi
Foto: Printscreen Instagram

preokret

"JA SAM DEČKO, ALI HVALA" Oglasio se Božidar kome pišu da je prava LEPOTICA, slika sa Prijom izazvala haos, evo čime se bavi

Stars -

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović napravila je pravi spektakl na koncertima u Zagrebu, nakon čega je ispoštovala svoje fanove i slikala se sa njima, a fotka sa Božom Kraljem posebno je privukla pažnju.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

Naime, dok su svi gledali u "atraktivnu brinetu" na fotki sa Aleksandrom koja je osvanula na društvenim mrežama, ispostavilo se da je osoba pored nje muškarac Božidar Pavlić, poznatiji pod pseudonimu Božo Kralj.

Boža svi znaju u sveti poznatih, a mnogim javnim ličnostima je lični frizer.

Božidar se oglasio na svom Instagram profilu nakon što je zbog objave sa folkerkom dospeo u žižu javnosti, očigledno zasut raznim komentarima zbog nesvakidašnjeg fizičkog izgleda.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram

- Ja sam DEČKO, ljudi, ali hvala na komplimentima... - napisao je Božidar, pošto ljudima očigledno i dalje nije najjasnije da je reč o muškarcu.

Božidar je hrvatski frizer i odnedavno pevač koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

On je jednom prilikom otkrio da li mu se dešava da ljudi pogreše njegov pol zbog izgleda i kako reaguje u tim situacijama.

- Naravno, često me na primer u klubovima zamene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: "care" ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživeo neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promenim pol i u svojoj koži se osećam izvrsno - rekao je za hrvatski "Story".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

18:41

Aleksandra Prijović konferencija za medije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track