PRIJA SE NASRED KONCERTA U ZAGREBU OBRATILA FILIPOVOJ MAJCI: "Zorice, da vam nešto kažem..." Iznenadila sve izjavom!
Foto: Petar Aleksić

PRIJA SE NASRED KONCERTA U ZAGREBU OBRATILA FILIPOVOJ MAJCI: "Zorice, da vam nešto kažem..." Iznenadila sve izjavom!

Stars -

Aleksandra Prijović iskoristila je priliku da se na poslednjem koncertu u Zagrebu s bine obrati majci Filipa Živojinovića.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Mlada i uspešna pevačica Aleksandra Prijović održala je i peti, poslednji u nizu za ovu godinu, koncert u Areni Zagreb. Kao i svake večeri Prija je imala spektakularne goste, a na poslednjem sve je oduševila odabirom pevačice. Atmosfera je bila na vrhuncu, kao i na svakom njenom koncertu, a pred kraj obratila se Filipovoj majci, Zorici i zahvalila joj se što je rodila takvog sina.

Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

Pred sam kraj koncerta, Aleksandra se, prepuna emocija, obratila svojoj publici i još jednom im se zahvalila.

"Meni je ponestalo reči. Ne postoje zaista one reči kojima bih mogla da prenesem šta sada osećam. Beskrajno vam hvala. I ja vas volim najviše", poručila je ona, a onda se obratila Zorici:

Zorica Nakić, Mario Nakić
foto: Fejsbuk

"I kada vidim moju porodicu koja je uvek tu, a tu je i moja Zorica, Filipova majka. Zorice da Vam kažem, hvala Vam što ste rodili najboljeg sina na svetu jer kao što sam rekla ovako nešto veliko ja nikada sama ne bih mogla da uradim. Mnogo je tu ljudi koji su dali sve od sve, radili punog srca, ali za mene najbitnija osoba pored moje porodice jeste vaš sin Filip koji je dao sve od sebe i verovao u mene, u nas, da ćemo zajedno napraviti veliku stvar. Hvala mojoj mami, tati, baki, deki, ocu, svima. Uvek zaboravim nekog ali to je zato što sam prepuna emocija...", rekla je Prija kroz suze.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:20

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track