PRVO OGLAŠAVANJE I SELFI BOKIJA 13 POSLE IZLASKA NA SLOBODU: Posetio crkvu, a ovako izgleda šoumen posle 4 godine robije!
Foto: Youtube/Printscreen

nedavno je pušten iz zatvora

PRVO OGLAŠAVANJE I SELFI BOKIJA 13 POSLE IZLASKA NA SLOBODU: Posetio crkvu, a ovako izgleda šoumen posle 4 godine robije!

Stars -

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nedavno je pušten iz zatvora Idrizovo u Skoplju.

On je sada objavio i prvi selfi nakon što je pušten iz zatvora. Boki je posetio jednu crkvu u Skoplju, a zatim se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama rečima zahvalnosti:

Boki 13
foto: Printscreen/Facebook

- Prvi selfi na slobodi posle robije od 4 godine. Gospod nek je na pomoći, prvo i najvažnije je zdravlje, a potom će sve doći na svoje mesto. Blagodarim svim dobronamernim ljudima na podršci i lepim rečima tokom perioda koji je sada iza mene. Sloboda! - poručio je Boki.

Inače, on je nedavno i hospitalizovan, ali je po svemu sudeći sada malo bolje, pa je vreme na slobodi posvetio molitvi i obilasku crkava.

Podsetimo, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Kurir.rs/A.P./K.M/

Bonus video:

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja