PITALI SMO DŽEHVINU MENADŽERKU DA LI SU SE RASTALE ZBOG NOVCA: Odgovorila je kao iz topa, pa se dotakla i haosa sa Emom Radujko
Foto: Printscreen/Instagram

ZA KURIR

PITALI SMO DŽEHVINU MENADŽERKU DA LI SU SE RASTALE ZBOG NOVCA: Odgovorila je kao iz topa, pa se dotakla i haosa sa Emom Radujko

Stars -

Mlada pevačica Ema Radujko doživela je peh u Novom Sadu, gde je zbog dojave o bombi nastup otkazan, a publika evakuisana.

Ema Radujko
foto: Printscreen

Isplivale su razne informacije o samom skandalu kao i snimci evakuacije gde oko 800 mladih napušta masovno klub zajedno sa vidno uzrujanom pevačicom.

Ema Radujko
foto: printscreen tiktok

Ema se nakon svega oglasila se na svom instagram nalogu i poručila da joj je jako žao zbog situacije koja se dogodila, te se nadovezala da će ubrzo nadokanaditi sve Novom Sadu i publici.

Ema Radujko
foto: Printsvreen/Instagram

- Dragi moji, sinoć je trebalo da po prvi put održim nastup pred novosadskom publikom i jako mi je žao što nismo imali priliku da se svi dobro provedemo i uživamo u muzici. Neposredno pre početka nastupa, stigla je dovaja o bombi. Bili smo primorani da hitno napustimo prostorije radi očuvanja opšte bezbednosti. Obećavam da ćemo uskoro objaviti novi datum nastupa i da ćemo se družiti Novi Sad i ja. Volim vas, Ema - istakla je popularna pevačica u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, označivši i svoju menadžerku.

Ema Radujko
foto: Ata images

Kontaktirali smo pevačicinu menadžerku Sandru Sašu, koja je pristala da odgovori na naša pitanja i time rešila da stavi tačku na sva nagađanja:

Kako komentarišete natpise da je cela afera sa bombom podmenuta od strane koleginice sa estrade koja je ljubomorna na Emin uspeh?

- Za Emin nastup koji je nažalost prekinut zbog dojave o bombi,nemam komentar jer ne znam šta je tačno po sredi i ko je tako nešto mogao da uradi. Žao mi je svih onih ljudi koji sinoć nisu mogli da uživaju u njenom nastupu, nego su se smrzavali ispred kluba čekajući da se situacija reši. - poručila je Sandra

Spekuliše se da je došlo do prekida saradnje između tebe i Teodore Džehvervović, a da je jedini razlog veći deo koji uzimaš od njene zarade, da li je to tačno?

- Trenutno sam na odmoru, što se tiče natpisa za prekid saradnje Teodore i mene to su teške gluposti, ona i ja smo u sjajnim odnosima i trenutno vrlo posvećeno radimo na njenom novom albumu, koji će joj možda i obeležiti karijeru. - izjavila je Sandra.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić / L.S.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja