PRVE KARLEUŠINE FOTKE POSLE KOLAPSA U CG! Ubledela JK jedva stoji na nogama na aerodromu: Odmah otišla na KUĆNO LEČENJE! PAPARACO
Foto: Ata images

iscrpljena

PRVE KARLEUŠINE FOTKE POSLE KOLAPSA U CG! Ubledela JK jedva stoji na nogama na aerodromu: Odmah otišla na KUĆNO LEČENJE! PAPARACO

Stars -

Jelena Karleuša kao pravi profesionalac održala je nastup u jednom klubu u Crnoj Gori iako je zbog teške prehlade i gripa i visoke temperature jedva stajala na nogama.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

Kako saznajemo, Jelena se danima osećala loše, a stanje joj se naglo pogoršalo dan uoči polaska za Kotor. Ipak, da bi ispoštovala sve fanove i organizatore, ona nastup nije htela da otkaže ili odloži za neki novi datum, već je krenula na put. Čim je stigla na Crnogorsko primorje, pravo sa aerodroma otišla je u hotel i legla da se malo odmori. Međutim, temperatura joj je rasla sve više i više, a nisu joj pomogli ni lekovi za snižavanje temperature.

Kada je stigla u klub i kad su organizatori videli u kakvom je stanju, predložili su joj da ne izlazi na binu i da odmah pozovu Hitnu pomoć, međutim, Jelena je to odbila i, uprkos svemu, napravila atmosferu za pamćenje.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

- Hvala svima koji ste došli na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na tri stepenika do bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10 od 10. Ipak, stegla sam zube i odradila zbog vas, iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi. Srećom, preživela sam. Ovo sam napisala da znate... Nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da sam ja loše. Krvav posao, pogotovo za nas žene - napisala je Jelena na Instagramu.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

Jelena se nekoliko sati nakon nastupa odmah avionom vratila za Beograd, a kao što se može videti i na fotografijama sa aerodroma, nije bila preterano raspoložena i nasmejana, te je bilo jasno da se i dalje ne oseća dobro.

Stars
foto: Kurir

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track