OPASAN TAST! OČITAO VELJKU BUKVICU! Skrenuo zetu pažnju da njegova Bogdana nije bilo ko, ove reči mu je prvo uputio
Foto: Damir Dervišagić

OPASAN TAST! OČITAO VELJKU BUKVICU! Skrenuo zetu pažnju da njegova Bogdana nije bilo ko, ove reči mu je prvo uputio

Stars -

Bogdan Rodić, otac Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, progovorio je svojevremeno za medije i otkrio kako su se i gde upoznali njegova ćerka i sin Cece Ražnatović.

Kako je tada naveo, nije ni sanjao da će ta veza biti za ceo život, ali je baš zbog toga odmah skrenuo Veljku pažnju na to kakva je njegova Bogdana.

Bogdan Rodić
foto: Shutterstock, Sonja Spasić

- Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti. Bogdana je kućevna i sposobna devojka. Porodična je, ceni prave vrednosti - rekao je Rodić medijima tada o najmlađoj ćerki.

Kasnije se ispostavilo da je Veljko upravo takvu ženu i želeo. Naime, on je uvek isticao da želi veliku porodicu sa mnogo dece kojima se usađuju prave vrednosti i tradicija.

Podsetimo, Veljko i Bogdana u međuvremenu su se venčali i dobili dva sina, a sada je na putu i treći. Žive u Titelu u kući koju je Bogdana dobila u miraz kada se udala. U skladnom braku su šest godina.

Upoznala ih Anastasija

Ljubavna priča Veljka i Bogdane Ražnatović počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija.

Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju suprugu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par.

"Počelo je prošle godine na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Nataša, naša druga ćerka, i Anastasija su se znale, pa su se tako upoznali Veljko i Bogdana i onda je krenulo najpre neko šmekanje, kasnije veza. Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti", rekao je gospodin Rodić svojevremeno.

kurir.rs/alo/preuzeo I. L.

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović trenira sina Željka od tri godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja