ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POKAZALA NOVI DOM! Ovako izgleda luksuzna nekretnina u elitnom delu grada a ON je prvi ušao u stan (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

SVE PO NARODNIM OBIČAJIMA

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POKAZALA NOVI DOM! Ovako izgleda luksuzna nekretnina u elitnom delu grada a ON je prvi ušao u stan (FOTO)

Stars -

Aleksandra Mladenović, vredno radi godinama unazad. Pevačica je uspela da za vreme svoje karijere kupi i stan u km je do nedavno živela, kuću na Zvezdari u Beogradu, a sada se pohvalila da je kao i većina njenih kolega, častila sebe stanom u najelitnijem naselju u srpskoj prestonici u Beogradu na vodi.

Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj je ona sa svojom mamom, prijateljem, drugaricom ali i sveštenikom koji je došao u njen novi stan kako bi očitao molitvu i osveštio stan.

Aleksandra Mladenović
foto: Dušan Petrović

- Danas je za mene jako poseban dan. Uselila sam se u svoj novi dom o kakvom sam uvek maštala. Imala sam i tu čast da mi njegovo Preosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Sarić očita molitvu i osvešta stan. - napisla je pevačica.

Na fotografiji se može videti da je stan uređen po poslednjoj modi, pa tako u dnevnoj sobi dominiraju bež, bela i zlatna boja.

Ispod slike su se nizale čestitke i lepe reči od kolega, pa su se među prvima oglasile Milica Todorović, Ana Bekuta, Milan Milošević, Ivana Pavković.

Kurir.rs/ M. J. / aleksandramladenovic

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja