JK PO PRVI PUT ISKRENO O ODNOSU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Ne može da mi oprosti što je predstavljen kao ROGONJA, a ja bih zbog njega...
Foto: Nemanja Nikolić

otvorila dušu

JK PO PRVI PUT ISKRENO O ODNOSU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Ne može da mi oprosti što je predstavljen kao ROGONJA, a ja bih zbog njega...

Stars -

Pop diva Jelena Karleuša sigurno je jedan od najintrigantnijih javnih ličnosti na prostoru čitavog Balkana, a poslednjih godina mediji su se zbog velikog interesa javnosti često bavili njenim brakom sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Ona je, sada, prvi put najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem, koji kaže "da joj nije i da ne može da prevaziđe medijsku bruku" koja ih je zadesila pre nekoliko godina.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zauvek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu - naglasila je ona.

Jelena Karleuša, Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

- Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao... - ispičala je ona u podkastu za "InformerTV".

kurir.rs/informer/prenela: K.M.

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track