"DOLAZIĆU NA POSAO AVIONOM" Jovana Jeremić šokirala detaljima iz života, a ovako je videla BUDUĆNOST Biće moćnik našeg porekla...
Foto: Privatna Arhiva

tražila dečka po meri

"DOLAZIĆU NA POSAO AVIONOM" Jovana Jeremić šokirala detaljima iz života, a ovako je videla BUDUĆNOST Biće moćnik našeg porekla...

Stars -

O vezi voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje da se priča.

Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije.

Međutim, Jovana je nakon što se razvela od političara Vojislava Miloševića, često govorila da je sigurna da nju čeka nešto veliko i da će njen budući muž biti moćnik i bogataš, obzirom da, kako ističe, smatra da manje od toga ne zaslužujue, jer je ona sve sama stekla u životu i za svoj položaj se sama izborila.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

Voditeljka je upravo o tome govorila u jednom intervjuju koji je dala pre izvesnog vremena, pa nekim delom i sama sebi predvidela sve što joj se trenutno dešava.

- Ja sada kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko sa kojim sam bila do skoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako - rekla je Jovana, međutim iako Dragan nema lanac restorana i kafića, ima lanac pekara, veoma je uspešan i bogat, baš kao što je Jovana i priželjkivala.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

06:46

Jovana Jeremić proslavlja rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track