ŠAVIJA ZARADU OD PRODAJE EKSPLICITNIH SLIKA ULOŽILA U OVO Starleta otkrila da li roditelji znaju kakav sadržaj plasira tamo
Foto: Kurir

provokativno

ŠAVIJA ZARADU OD PRODAJE EKSPLICITNIH SLIKA ULOŽILA U OVO Starleta otkrila da li roditelji znaju kakav sadržaj plasira tamo

Stars -

Straleta Nataša Šavija nakon skandala sa bivšim rijaliti učesnikom Stefanom Karićem, otkrila je kako zarađuje za život kao i koju svotu novca.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Kako navode domaći mediji, starleta je podigla cenu za sve koji žele da pristupe njenom sadržaju posle skandala sa Stefanom Karićem, a postoje i popusti koje reklamira po mrežama, pa tako dolazi do veće zarade.

- Posle skandala o kom je brujala javnost nisam mogla da se snimam za Onlyfans, a tu sam imala dobru zaradu. Pričala sam da sam renovirala kuću od tog novca, naravno, malo mi je pomogao i otac, pa smo zajedno uložili. Tek nakon što su mi lekari sada sredili oko koje je bilo skroz spalo od siline udarca, ponovo sam ona stara. Od žene koja nije smela da izađe iz kuće posle skandala došli smo do toga da ponovo povratim samopouzdanje i nastavim dalje - rekla je Nataša.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

Ona je objasnila da njena porodica nije upućena u sadržaj koji oni deli za novac.

- Moji znaju otprilike kako ovaj sajt za koji se snimam funkcioniše, ali zašto bi gledali šta izbacujem? Sajt je zaključan za sve koji nisu pretplaćeni, a da biste imali pristup svemu što objavljujem, morate da budete član, odnosno platite iznos za ceo mesec.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

01:00

Nataša Šavija 6 meseci nakon incidenta zapalila Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja