OVA PEVAČICA MU JE OTVORILA SVA VRATA I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Željko Samardžić o prvim koracima na estradi
Foto: Zorana Jevtić

nije sve tako crno

OVA PEVAČICA MU JE OTVORILA SVA VRATA I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Željko Samardžić o prvim koracima na estradi

Stars -

Željko Samardžić bio je četvrti gost podkasta "Nije sve tako crno" a u razgovori sa autorom i voditeljem Jovanom Matić Đokić govorio je o ostvarenim i neostvarenim željama, porodici i karijeri koja mu se kako kaže, slučajno dogodila.

Željko Samardžić, Nije sve tako crno
foto: Printscreen/Kurir

Samardžić je otvorio dušu i progovorio o prvim koracima na estradnom nebu i jednom članku u novinama koji mu je promenio život iz korena.

Željko je otkrio kako je upoznao folk zvezdu Draganu Mirković i na koji način mu je bila talična.

Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

- Gaga je posebna, ona je moja sestra po duši. Ona je divno biće. Kada sam još bio u anonimnosti dolazila je restoran "Ambasador" gde sam pevao kao i dosta ljudi iz poznatog sveta. Pevao sam pesme koje miluju, ona je bila oduševljena i tako smo se upoznali. Nakon nekoliko dana čitam intervju i vidim da spominje moje ime, pisalo je: "Zapamtite ime, zove se Željko Samardžić, mnogo mi se dopada kako peva". Kasnije je sve išlo u korist moje sreće, Gaga mi je bila talična - govorio je Željko.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZABORAVIO DA IMA PETI KONCERT! Pevač o udvaranju dama: Dnevno šaljem mnogo video poruka, VOLE ME ZBOG OVOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track