VOJAŽ ODVEO DEVOJKU U AUSTRALIJU! Mihajlo influenserki priredio IZNENAĐENJE: Za luks poklon se isprsio 1.500 €! (FOTO)
Foto: Nataša Milenković, Printscreen

ZALJUBLJENI

VOJAŽ ODVEO DEVOJKU U AUSTRALIJU! Mihajlo influenserki priredio IZNENAĐENJE: Za luks poklon se isprsio 1.500 €! (FOTO)

Stars -

Mihajlo Veruović Vojaž ludo je zaljubljen u svoju devojku influenserku Tamaru Kujačić.

Treper se nedavno vratio sa australijske turneje na kojoj je bio s kolegom i prijateljem Igorom Panićem Nućijem, a kako saznajemo, pored njih dvojice i njihovog tima, njima se pridružila i Tamara.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printskrin/Instagram

Vojaž je devojku iznenadio i skupocenim poklonom, narukvicom poznatog juvelirskog brenda "van klif i arpels".

- Mihajlo je svaki slobodan trenutak tokom turneje, u kojoj su boravili u nekoliko australijskih gradova, iskoristio kako bi vreme proveo s Tamarom. Još više su se zbližili. Svi iz njihovog okruženja su primetili koliko su zaljubljeni. Vojaž je imao i specijalno iznenađenje za devojku. Jedan dan odveo ju je u čuvenu juvelirsku kuću "van klif i arpels", gde joj je kupio zlatnu narukvicu sa motivom deteline, koja je apsolutni hit u svetu, a čija je cena "simboličnih" 1.500 evra. Tamara je oduševljena poklonom, pa je narukvicu odmah stavila na ruku i od tada je ne skida - priča naš izvor.

Vojaž
foto: Instagram

Podsetimo, Vojaž je za medije jednom prilikom otkrio detalje svoje veze s influenserkom.

- Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo trajalo muvanje. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala pojma ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. To mi je bilo mnogo zanimljivo jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihajlo - rekao je tada Vojaž.

Vojaž, Nući
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track