"KADA MI JE KOSA OPALA, UŠLA SAM U DEPRESIJU" Rada Vasić otkrila detalje borbe s rakom dojke: Žao mi je kad me mole da budem JAKA
Foto: Printscreen TikTok

'KADA MI JE KOSA OPALA, UŠLA SAM U DEPRESIJU'

"KADA MI JE KOSA OPALA, UŠLA SAM U DEPRESIJU" Rada Vasić otkrila detalje borbe s rakom dojke: Žao mi je kad me mole da budem JAKA

Stars -

Rijaliti učesnica Rada Vasić, majka blizanaca Mike i Gibe Vasića, danas Ivane i Ane Nikolić, obolela je od karcinoma dojke, zbog čega je morala na hitnu operaciju.

Rada je sada otkrila kada je krenula njena borba, a spomenula je trenutak kada je ćerki rekla da ima karcinom.

- To je krenulo pre osam meseci, možda je pre, ali sam tada otkrila. Nisam sumnjala na tu bolest, ja sam sumnjala sam da imam reumu i te bolove, tako sam mislila ja. Kupovala sam tablete protiv bolova, a onda je naglo počelo da sam malaksala, da imam temperaturu i krenuli su onda sve veći i veći bolovi. Osetila sam da imam "jaje" u dojki, tolika je veličina bila. Deca su me naterala, počela su da plaču i vikala su mi: "Mama moraš da ideš kod lekara", ja sam rekla: "Hajde da idem, da ne sekiram decu". Kada sam otišla, lekari su mi rekli da imam rak dojke. Operaciju sam imala odmah drugi dan, e sada idem na ove hemioterapije, tako se borim. Za sada je u jednoj, ali mi kaže da će da vide, da ne budu metastaze. Primala sam prvo ove četiri, velike, hemioterapije, a sada primam 12 ove druge do marta, a onda izlazim na k onzilijum, pa onda dalje idem, ne znam šta me još čeka. To je dugi proces, e sada, kako mi Bog da - rekla je Rada, a onda je otkrila kako se osećala kada je saznala da ima karcinom dojke.

Rada Vasić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen TikTok

- Znaš kako mi je bilo?! Prvo sama nisam verovala i kada mi je rekao doktor da moram smesta na operaciju, kada sam izašla napolje i pogledala Anu, rekla sam: "Sine, mama ima rak". Tada sam počela da se tresem i da plačem, a kada sam videla Anu pored mene i da je dete počelo da plače, da me gleda i da mi kaže da moram da se operišem, da budem radi njih jaka i da priča: "Molim te, budi radi nas jaka". Jaka sam, ali mi je žao kada me mole da budem jaka. Pa se deca mole za moje zdravlje, za Radetovo, Rade mi je isto u kritičnom stanju, bubrezi mu otkazali, ide na dijalizu, on teško ide, nema bubreg. Bila bih zahvalna da bilo ko pomogne mom Radetu. Znaš kako je kod nas, težak život, nema se para. Sav je u flasterima, noga, vrat, ruka, kažem ti najiskrenije, meni se okreće u glavu kao da ću da se onesvestim - zaplakala je Rada.

Rada Vasić, Rade Vasić
foto: Damir Dervišagić, TikTok

Rada ističe da već dva dana ima bolove, vrtoglavicu, te i da često samu sebe hrabri u ovim situacijama.

- Ja dva dana imam bolove, vrtoglavicu, malaksalost, ne mogu da podignem, grudi me bole. Ustajem po kući, počistim, spremam, ja volim da mi je čisto. Opet nekako, ja sam jača sama sebi, sama sebi kažem: "Moram ovo da izdržim i da preguram zbog Radeta i dece", sama sebe hrabrim. Ako mi veruješ, poneki put mislim da nisam bolesna od toga. Kada mi je kosa opala, ušla sam u depresiju - ističe bivša zadrugarka.

kurir.rs/pink/preuzeo I.L.

Bonus video:

03:27

Rada Vasić ispričala kad je bila najviše ljuta na Radeta: Ne sećam se koje sam sve prosvke tada rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja