SAVO PRAVIO SVADBU POD ŠATROM ZA 2.000 LJUDI, DOŠLO 10.000: Prodavali KOKICE i SLADOLED kao na vašaru, jedna žena sePORODILA
Foto: Antonio Balic / imago sportfotodienst / Profimedia

SAVO PRAVIO SVADBU POD ŠATROM ZA 2.000 LJUDI, DOŠLO 10.000: Prodavali KOKICE i SLADOLED kao na vašaru, jedna žena sePORODILA

Stars -

Bivši fudbaler Savo Milošević, trenutno selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercevovine, oženio se Vesnom Bovan 1996. godine, a iako su na njihovu ljubav stavili tačku 2015. o njihovoj svadbi i dalje se priča.

Oni su odlučili da stanu na ludi kamen posle dve godine zabavljanja, a iz njihove ljubavi, koja je trajala skoro pune dve decenije, dobili su troje dece, ćerku Isidoru i sinove Nikolu i Borisa.

Savo Milošević
foto: Damir Dervišagić

Vesna i Savo organizovali su dve svadbe, 8. juna u hotelu “Interkontinental”, sa trista gostiju, a sledećeg dana u Janji, crkvi u kojoj je kršten Savo, a kasnije i njihova deca.

- Posle smo otišli u Savino selo Johovac u Semberiji, gde je bila svadba pod šatorom. Bilo je 2.000 zvanica, a okupilo se oko 10.000 ljudi. To je za njih bio događaj, izlazak. Dovezli su aparate za kokice i prodavali sladoled, kao na vašaru - ispričala je Vesna svojevremeno.

Savo Milošević
foto: Damir Dervišagić

- Bila je tolika gužva da se jedna žena porodila na licu mesta, jer nije mogla da se probije kroz gomilu i stigne do bolnice. Ceo kraj je bio neprohodan. U jednom momentu sam izašla na terasu i pogledala okolo, po ravnici. Na sve strane narod.

Posle razvoda Vesna se potpuno povukla iz javnosti, posvetila se naslednicima, dok je Savo uplovio u vezu sa violončelistkinjom Natalijom Tipsarević.

kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:15

Savo Milošević zapevao u punoj kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track