OVO JE NAJVEĆE JAVNO PONIŽENJE DO SADA! Anđelo otkrio da mu je Anita samo IGRA nakon što je spavao sa njom, ona krenula da KUKA!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

drama

OVO JE NAJVEĆE JAVNO PONIŽENJE DO SADA! Anđelo otkrio da mu je Anita samo IGRA nakon što je spavao sa njom, ona krenula da KUKA!

Stars -

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović nedavno su se prepustili strastima, pa su imali intiman odnos u rijalitiju "Elita".

Anđelo se nakon te noći ponašao kao da se ništa nije dogodilo, a sada je priznao da ga veze u rijalitiju ne zanimaju i da je ušao u rijaliti da se zeza.

Anđelo Ranković
foto: Printscreen YT

- Spavam sam na dušeku, u izolaciji, u ćošku. Ne mogu da te lažem stvarno spavam sam. Mislim da će tako i ostati. Nemam nikakav plan. Ušao sam sam, hoću da se zezam i da živim ovaj ovde život, pa šta bude i kako bude, videćemo. Svašta se dešava i svašta se izdešavalo od mog ulaska - rekao je Anđelo.

- Gori otkako si ušao. Čujem da je Anita plakala i da tu Maja kuva čorbicu. Kakav je odnos sa Majom? - pitala je Milena.

- Dosta onako provodimo vremena zajedno i dosta za*ebancije, sprdnje i smeha i šta znam, zašto se ne bi smejali i sprdali. Ne želim da ograničavam sebe. Ovde vrlo brzo može da se dogodi da se povučeš u sebe. Maja je sad sama pa se zeza, kad je u vezi, ona ne sme da pisne. Kul je meni ovako, nisam za vezu ovde i nisam došao da se ženim - rekao je Anđelo.

- Zašto je Anita plakala? - pitala je Kačavenda.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

- Ne znam ni da je Anita plakala, bila je neraspoložena i otišla je da odmori i posle se vratila. Pitao sam je što je bila nervozna kaže da nije - rekao je Anđelo.

S druge strane, Anita je poželela da napusti imanje što pre.

- Dogovorite se sami, ja neću da učestvujem. Hoću samo da idem kući. Završila sam sa njim - poručila je Anita i nakon toga otišla u izolaciju, kako bi se osamila i sklonila od svih.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja