JK DA IZBEGAVA SVAĐE, PRIJA DA SNIMI DUET SA CECOM, BRENA DA SE PAZI , A DRAGANA REŠAVA PROBLEME! Evo šta planete kažu o ZVEZDAMA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nenad Kostić, Petar Aleksić, Privatna Arhiva

astrolog otkriva

JK DA IZBEGAVA SVAĐE, PRIJA DA SNIMI DUET SA CECOM, BRENA DA SE PAZI , A DRAGANA REŠAVA PROBLEME! Evo šta planete kažu o ZVEZDAMA

Stars -

Horoskop je jedna od najčitanijih tema pred kraj godine jer nas sve zanima šta nam zvezde predviđaju u narednih 12 meseci. Kada je reč o estradnim ličnostima, poznato je da dosta njih ima svoje lične astrologe, koji im gotovo svakodnevno daju savete i gledaju natalne karte.

Zato smo odlučili da s Velimirom Remićem, jednim od najcenjenijih u toj struci, razgovaramo o tome šta u 2024. očekuje Draganu Mirković, Svetlanu Cecu Ražnatović, Aleksandru Prijović, Jelenu Karleušu i Lepu Brenu.

Astrolog
foto: Privatna Arhiva

Uspesi i sreća

- Pred Aleksandrom Prijović je veoma pozitivna 2024, u kojoj će nastaviti da bere plodove na muzičkom polju. Astrološki je i te kako vidljiv njen ogroman uspeh kroz položaj natalnog Meseca u znaku Lava, koji je u aspektu konjunkcije sa kraljevskom zvezdom Regulus. Osim velikog bogatstva koje će tokom života steći pevačkim angažmanom, imaće sreće i na drugim poljima, ali samo pod uslovom da je popularnost ne ponese. Najvažnije je da ostane skromna i prizemna i da bude zahvalna bogu za sve kao što je trenutno slučaj - kaže on i dodaje:

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Kurir

- Ukoliko budu želeli, Aleksandra i Filip u 2024. mogu poraditi na proširenju porodice, posebno u drugoj polovini godine, kada Jupiter pređe u Blizance, što će joj veoma prijati, dok bi joj, s druge strane, druga trudnoća omogućila preko potreban odmor nakon brojnih uspešnih koncerata koje je imala širom našeg regiona. Tranzitni Saturn iz Riba biće i naredne dve godine u izazovnom aspektu opozicije prema njenom znaku i podznaku Device te joj savetujem da pripazi na zdravlje, odnosno da se što više odmara uprkos brojnim obavezama koje ima. Stariji muški članovi njene porodice mogu imati zdravstvenih problema, što pevačicu može brinuti u narednom periodu. Moj predlog ovoj predivnoj estradnoj umetnici je da snimi duetsku pesmu s Cecom, jer im je obema 2024. godina fantastično aspektovana za saradnju i još veće uspehe.

Ražnatovićeva bi trebalo da izbegava putovanja u određenim mesecima, savetuje astrolog.

- Tranzitni Jupiter će krajem maja 2024, nakon dugih dvanaest godina, ući u vazdušni znak Blizanaca, u kom je rođena folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. To znači da je pred istoimenom pevačicom veoma važna godina tokom koje će je pratiti faktor sreće u svetu karijere, ali i novčane zarade, imajući u vidu da će planeta bogatstva praviti moćne aspekte koji jasno pokazuju još veću zaradu, kao i mogućnost saradnje s velikim kompanijama koje sponzorski mogu stati iza njenih novih projekata. Zaista je krajnje vreme da Ceca objavi novi album - smatra Velimir, pa nastavlja:

Ceca Ražnatović, Svetlana Ražnatović
foto: Dragana Udovičić

- Kada je Jupiter prošli put bio u njenom znaku, publiku je počastila albumom "Ljubav živi", tako da će nas verovatno u 2024. obradovati novim pesmama koje će, osim proverenih autora, potpisati i neki novi mladi saradnici. Tokom 2024, ali i 2025. godine brinuće za zdravlje roditelja. Savetujem joj da izbegava putovanja u inostranstvo od kraja februara, kao i tokom marta i aprila 2024. godine. Godina koja je pred nama nije povoljna za njen ljubavni život, ali joj zato 2025. donosi prelepe ljubavne aspekte i zadovoljstvo.

Važni saveti

Za Lepu Brenu astrolog Velimir Remić nije imao baš lepe vesti.

- Horoskop Lepe Brene ukazuje da će joj sledeće dve godine biti veoma uspešne. Međutim, tranzitni Uran, koji se primiče nekretnici Algol u Biku, praviće izazovan aspekt kvadrata prema njenom polju karijere od kraja juna do kraja novembra 2024. Ovo je veoma stresan aspekt koji može doneti mnogo iznenadnih neprijatnosti. Na njenim koncertima može doći do tehničkih problema, ali i nemilih događaja među posetiocima. Veoma je važno da organizatorima njenih koncerata skrene pažnju da provere sve u vezi sa strujom i opremom koju će koristiti za vreme njenih nastupa, kao i da izbegavaju koncerte na otvorenom ukoliko budu loši vremenski uslovi - kaže Remić i objašnjava:

Senida, koncert, Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

- Takođe, astrološki savet je da stručna osoba pregleda strujne instalacije u svim njenim nekretninama. Prva polovina godine biće joj dobra za sastanke, putovanja i širenje privatnog posla, ali treba da pripazi na troškove jer će ih biti mnogo. Drugi deo 2024, kao i cela 2025. doneće joj velike uspehe u karijeri, a to se posebno odnosi na sektor finansija. Čim Pluton pređe u Vodoliju od druge polovine januara, pevačica će osetiti veliko psihološko rasterećenje i manje će brinuti za zdravlje. Konačno se završava jedan veoma težak period, koji joj je donosio strahove pa možda čak i epizode povremene paranoje. Polje prijatelja biće opterećeno izazovnom opozicijom Saturna iz Riba, što joj može doneti rastanke ili udaljavanje od nekih ljudi koji će pokazati svoje pravo lice.

Dragani će biti u svemu bolje

Pred Draganom je jedan lep period, kaže astrolog.

- Folk diva Dragana Mirković rođena je u zemljanom znaku Jarca, s konjunkcijom Meseca i Jupitera u zemljanoj Devici, pa je astrološki vidljivo da joj je protekla 2023. bila i uspešna i prepuna izazova. Planeta sreće Jupiter sada je odlično postavljena u znaku Bika, tako da će pevačica u prvih šest meseci nove godine moći da razreši mnoge probleme koji su na čekanju, ali joj savetujem da povede računa o hormonima, ishrani, štitnoj žlezdi i telesnoj težini jer je sve navedeno i te kako povezano.

Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

- Kako prođe ledena i mračna zima, tako će i njoj biti sve bolje. Konačno se i Pluton odmakao od veoma osetljive tačke na kojoj se nalazi njeno natalno Sunce u trećoj dekadi Jarca, što ukazuje da će se estradna zvezda i psihički bolje osećati, ali i manje sekirati. Sam početak 2024. doneće joj mnogo energije zbog ulaska planete Mars u njen znak, te joj savetujem da pripazi na kosti generalno, a posebno na zube tokom zime. Dragana treba da obrati pažnju na to da se poslovno ne preforsira kako bi izbegla zdravstvene neprijatnosti zbog premorenosti i neispavanosti. Pred njom su i važne odluke u vezi s privatnom televizijom, čiji je vlasnik.

JK mora da izbegava svađe

Pred Jelenom Karleušom je jedna astrološki šarena godina u kojoj će se provlačiti kako pozitivni tako i negativni aspekti. Ona je žena koja ne podnosi monotoniju, tako da će u 2024. imati mnogo izazova u privatnom i poslovnom segmentu života. Tranzitna planeta Uran u Biku i njenom jedanaestom polju horoskopa ukazuje da će naredne dve godine pevačica sprovesti čistku u polju prijatelja i da će biti razočarana nekim ljudima iz okruženja, ali i pojedinim kolegama.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

- Savetujem joj da strogo vodi računa o finansijama i da ne daje zajmove nikome, pa čak ni prijateljima ili onima koji joj se tako predstavljaju. Nije vreme za rasipanje imetka! Od sredine februara 2024. tranzitni Mars ući će u Vodoliju i njeno polje partnerskih odnosa pa joj skrećem pažnju da izbegava svađe kako ne bi rasipala energiju na rasprave koje joj osim nerviranja ne mogu doneti ništa korisno. Leto joj donosi veoma moćne aspekte za renoviranje nekretnine ili ulaganje u kupovinu neke nove vile ili stana. Pred njom je ciklus života u kom će doživeti ogromnu transformaciju kako fizičkog izgleda tako i ponašanja.

Velimir Remić, osim što se bavi astrologijom, takođe je i pisac, a njegova šesta knjiga po redu "Pronađi radost u svemu" biće objavljena početkom sledeće godine u januaru mesecu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Jelena Karleuša za Novu godinu nastupa u Hajatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja