EVO KAKO IZGLEDA SIN VERICE RAKOČEVIĆ! Tri godine stariji od svog "OČUHA", jedini joj došao na VENČANJE! Nikada se ne EKSPONIRA
Foto: Marina Lopičić

ISPLIVALA FOTKA

EVO KAKO IZGLEDA SIN VERICE RAKOČEVIĆ! Tri godine stariji od svog "OČUHA", jedini joj došao na VENČANJE! Nikada se ne EKSPONIRA

Stars -

Verica Rakočević, modna kreatorka već duži niz godina uživa u ljubavnoj idili sa Veljkom Kuzmanovićem, međutim malo ljudi zna kako izgleda njen sin iz drugog braka.

Verica Rakočević
foto: PrintScreen

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi.

Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na "ludi kamen" i udala se za Zorana.

Miodrag Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i javnost. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

Miodrag Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: ATA Images

Kreatorka je pre dve godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Miodrad tada dobio drugu ćerku.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track