"PRIJA JE APGREJDOVANA VERZIJA CECE!" JK napravila HAOS IZJAVOM, pa uplela i LJUTITU SUPARNICU: Isto oblačenje, šminkanje...
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

nema dlake na jeziku

"PRIJA JE APGREJDOVANA VERZIJA CECE!" JK napravila HAOS IZJAVOM, pa uplela i LJUTITU SUPARNICU: Isto oblačenje, šminkanje...

Stars -

Jelena Karleuša poznata je kao dama koja Jelena Karleuša poznata je kao dama koja nema dlake na jeziku. Za kolege obično ima zamerke, ali i reči hvale. Za kolege obično ima zamerke, ali i reči hvale. Sa mnogima je na ratnoj nozi, ali sa nekim koleginicama se odlično slaže i podržava ih na svakom koraku.

Pre samo par meseci JK je digla bunu na društvenim mrežama, kada je iznela mišljenje o Prijinoj karijeri. Ipak, nakon žestokih opaski, Jelena je obrnula ploču i javno ishvalila Aleksandru na sva usta.

Sada je ponovo iznenadila izjavom, u kojoj je prokomentarisala uspeh Aleksandre Prijović i povezala je sa Cecom Ražnatović:

Aleksandra Prijović
foto: Pritnscreen/Instagram

- Aleksandra Prijović je savršeni otisak Cece. Ona gleda kao Ceca, ima njenu mimiku, šminka se i oblači kao ona, ali nema Cecin negativni prefiks. Prija 2023. jeste "apgrejdovana" verzija Cece, ali sve što je kvarilo softver odbačeno je.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović su se nedavno susrele oči u oči u jednm prestoničkom restoranu, a JK se potom oglasila i otkrila o čemu je pričala sa mlađom koleginicom.

Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić, Public Privatna Arhiva

- Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac mac", pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Karleuša na Instagramu.

Kurir.rs/Informer/Prenela: K.M.

Bonus video:

00:54

Jelena Karleuša gošća na koncertu Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja