SANJA MARINKOVIĆ SUMIRALA UTISKE PRED 2024. GODINU! Otkrila ono što mnogi nisu znali: Zakoračiću bez planova i odluka...
Foto: Kurir televizija

opa

SANJA MARINKOVIĆ SUMIRALA UTISKE PRED 2024. GODINU! Otkrila ono što mnogi nisu znali: Zakoračiću bez planova i odluka...

Stars -

Jedno od najpoznatijih TV lica, autorka emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković u velikom, novogodišnjem intervjuu sumirala je 2023. godinu, progovorila o teškim momentima koji su je zadesili, a onda otvorila dušu i o svom emotivnom životu.

U jednom intervjuu izjavila si da je 2022. za tebe bila najzahtevnija, da ćeš je šutnuti i hrabro koračati ka 2023. Da li je upravo godina na izmaku u tvoj život donela neke nove radosti i nadanja, ostvarene ciljeve i više uživanja?

Sanja Marinković
foto: Printscreen TV Pink

- Nova godina je šansa da ispravimo sve što smo zabrljali, ako je moguće. Ja sam i grešila, i radovala se i bila hrabra i vredna. Ciljeve koji su vezani za posao sam uglavnom ostvarila, bila je ovo još jedna godina koju su obeležile velike gledanosti moje emisije, posvetila sam se kreativnom i strateškom osmišljavanju novih projekata koji su vezano za stil života koji negujem, a koji bi bili dragoceni damama, pa se nadam da će mi 2024. godina biti ispunjena i tim poslovnim segmentima. Majčinstvo, televizija, druženje sa prijateljima, putovanja sa porodicom, nova poznanstva i nezaboravne uspomene su zabeležene u mom dnevniku 2023. godine.

Gde dočekuješ 2024. godinu? Sa kim ćeš provesti najluđu noć?

- Nikada dovoljno sunca, plaže, tirkiznog neba i predivnih zalazaka koji su najlepši na Bliskom istoku, pa ću poslednje dane i noći 2023. biti sa prijateljima u Dubaiju. Emirati su jedna od mojih omiljenih destinacija, jer tamo imam osećaj da je sreća zarazna i nemam ništa protiv da me taj virus zadovoljstva dodatkne i u prvim danima 2024. godine.

Sanja Marinković
foto: Printscreen YT

Da li i ti kao mnogi praviš spisak novogodišnjih želja i šta se ove godine nalazi na vrhu tvoje liste?

- Porodična i prijateljska okupljanja su začini za lepši život, pa ću se truditi da mi budu jedna od želja na vrhu liste, kao i više sunčanih dana, mnogo sporta, i trenuci za provod i opuštanje u danima kada sam pod stresom.

Sa kojim novim životnom odlukama i ciljevima ulaziš u 2024.?

- U 2024. godinu zakoračiću bez ambicioznih planova i čvrstih odluka, jer mi je iskustvo pokazalo da nas život demantuje kada najmanje očekujemo zato što kažu tinejdžeri, samo lagano.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušič / Pink

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track