PRIJIN OTAC OVAKO ČUVA UNUKA! Evo kako mali Aleksandar provodi novogodišnje praznike, ponosni deda pokazao i ona im pravi društvo
Foto: Petar Aleksić

PRIJIN OTAC OVAKO ČUVA UNUKA! Evo kako mali Aleksandar provodi novogodišnje praznike, ponosni deda pokazao i ona im pravi društvo

Stars -

Aleksandra Prijović, koja je tokom prošle godine pokorila celi region održavši neverovatne koncerte širom Balkana, a i Novu godinu je provela radno.

Iako je njena majka tokom turneje bila zadužena za čuvanje sina Aleksandra, ovaj put je tu ulogu preuzeo njen otac Nedeljko, koji joj je takođe velika podrška u svemu.

Naime, Nedeljko je podelio fotografije na Instagram profilu i pokazao kako brine o svom unuku, koji praznike provodi sa njim i Aleksandrinom maćehom.

Nedeljko Prijović
foto: Pritnscreen/Instagram

Pozirali zajedno, dok su sedeli na krevetu, a potom je mali Aleksandar nastavio da igra igrice, dok je u pozadini išla pesma "Ja vragolan i moj deda".

Podsetimo, za doček Nove godine popularna Aleksandra Prijović nastupala je u Sava Centru, a sve posetioce je iznenadila novim stajlingom.

Nedeljko Prijović
foto: Pritnscreen/Instagram

Naime, pevačica je blistala u crnoj haljini, ali i s novom frizurom.

- Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna da u svakom gradu imam po jedan koncert, zapravo mi je to bila želja, a onda se desilo ono što niko nije očekivao. Sada bih volela da više budem sa porodicom, da radim koncerte, tako imam više vremena. Pre sam radila 2-3 puta nedeljno, ali svakog vikenda, a sada imam više vremena, pa bih volela da i u ovoj godini svoje slobodno vreme provodim sa porodicom - rekla je Prijovićka novinarima.

Potom je obrazložila kako je došlo do promene frizure:

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

- Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada se neko bolje računa o meni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track