NASTAVLJA SA DOKAZIVANJEM DA SU BILI ZAJEDNO! Aleksandra je DEMANTOVALA da je bila sa Stefanom u Istanbulu, a on objavio PREPISKU
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/stefan_cecarr

NASTAVLJA SA DOKAZIVANJEM DA SU BILI ZAJEDNO! Aleksandra je DEMANTOVALA da je bila sa Stefanom u Istanbulu, a on objavio PREPISKU

Stars -

Kao bomba odjeknula vest o navodnom pomirenju Aleksandre Mladenović sa njenim bivšim dečkom Stefanom Č. zbog kog je nedavno zvala policiju kako bi ga prijavila zbog uznemiravanja, pretnji i straha za svoju i njegovu bezbednost.

Da Stefan ne može da nastavi dalje bez Aleksandre, u prilog tome govori i to da on sve vreme na Instagramu objavljuje navodne dokaze da je bio sa Mladenovićevom 16. decembra u Istanbulu, što su i fanovi primetili, te su započeli sa raskrinkavanjem na društvenim mrežama.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

Međutim, Aleksandra nije imala nikakav komentar na to što Stefan objavljuje na društvnoj mreži.

- Nemam komentar. Pozdrav - bilo je sve što je imala da poruči Aleksandra.

Stefan Č. se, takođe, oglasio za medije, te je istakao da su se pomirili, kao i da su u Turskoj proveli zajedno sedam dana i da je njima, kako kaže, savršeno.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

- Ovo je nova fotka Iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve - rekao je on.

Kao dokaz, on je na Instagramu okačio fotografiju iz kupatila sa Aleksandrom, a datum na toj fotografiji govori zapravo više od hiljadu reči. Naime, kako se može videti, fotografija iz kupatila navodno je nastala 23. decembra, što je tačno sedam dana od momenta kada je objavila video snimak iz Istanbula na tiktoku, tj. i kada je nastala zajednička fotka.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

Takođe, on je objavio i njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta, a ono što mnogima nije promaklo jeste zapravo datum, reč je navodno o istom datumu od onog na kom je fotografija iz kupatila.

Stefan je objavio i prepisku od prošle srede, kako se može videti na skrinšotu, gde je fotografisao sebe i poslao, pretpostavlja se, Aleksandri, a ona je na to odgovorila:

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

- Bebo moja mala, slatka. Fališ mi mnogo - napisala je Aleksandra.

kurir.rs/pink

Bonus video:

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja