DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM, A DESET GODINA KASNIJE U RUKE JOJ JE STIGLA OVA PESMA: Evo šta se krije iza čuvene balade grupe Đogani
Foto: Youtube/K1 Televizija

sudbina

DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM, A DESET GODINA KASNIJE U RUKE JOJ JE STIGLA OVA PESMA: Evo šta se krije iza čuvene balade grupe Đogani

Stars -

Vesna Đogani godinama je članica grupe Đogani i supruga Đoleta Đoganija, a od kada se pojavila na estradnom nebu otpevala je mnoštvo hitova.

Vesna Đogani
foto: Kurri tv

Jedna od omiljenih publici jeste pesma "Znam ja", emotivna balada u kojoj su se mnogi pronašli a Vesna je tek sada otkrila istinu i sudbinsku povezanost sa ovom numerom.

Naime, pevačica je pesmu preživela mnogo ranije, a deset godina kasnije ponuđen joj je tekst koji priča upravo njenu bolnu ljubavnu priču.

Vesna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

- Sada nešto što je totalno jeza, istinita priča. Kada sam bila devojka, zvao me je u tom momentu bivši momak sa novog broja i rekao mi: "Samo da ti kažem da imam nov broj telefona". Ja sam ćutala i pitala: "Zna li to tvoja devojka?", on je rekao da ne... - započela je pevačica i dodala:

- Deset godina kasnije, 2006. godine dobijam pesmu "Znam ja" i ide taj deo teksta i ja odlepim, kažem to je to! Posle sam se malo mučila kad sam pevala ali posle sve okej... Tako da, to je ta priča, čak sam novi broj pre nje znala... - govorila je Vesna.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:10

VESNA ĐOGANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track