UDALA SE ZA ĐAKONA, PA SA NJIM PRONAŠLA VERU U BOGA! Pevačica mu je podarila četvoro DECE, a ovo su DETALJI iz porodičnog doma
Foto: Privatna Arhiva

iskreno

UDALA SE ZA ĐAKONA, PA SA NJIM PRONAŠLA VERU U BOGA! Pevačica mu je podarila četvoro DECE, a ovo su DETALJI iz porodičnog doma

Stars -

Danica Crnogorčević, etno pevačica udata je godinama za đakona Ivana, a nedavno se porodila po četvrti put, a evo kako izgleda njihov zajednički život sa velikom porodicom.

Danica Crnogorčević
foto: Kurir Televizija

Danica je sada otkrila detalje iz porodičnog doma koji broji šest članova, te otkrila da joj je naporno i kako izgleda kuća sa četvoro male dece.

Sve što stvaramo, sve pesme nastaju baš u krugu porodice. Pošto nas ima baš dosta, nas sad već šestoro, to je sasvim dovoljno za najveću podršku. Ali pored toga, imamo i širu porodicu, naše kumove, prijatelje, koji su nam takođe velika podrška – rekla je Danica i otkrila da li joj je teško da balansira između karijere i porodice:

– Iskreno, ovo ne doživljavam kao neku karijeru i nisam počela ovim da se bavim da bih ostvarila karijeru, već svoje pevanje doživljavam kao svojevrsnu misiju da na pravi način predstavim prave hrišćanske tradicionalne vrednosti, kao i kulturu i umetnost našeg naroda. Svakako suprug i ja imamo dobru organizaciju, ali u svemu tome mi imamo i prioritete, a to su naša deca i celokupna porodica, onda dolazi njegova služba i uklapamo u sve to poneki koncert, nastup…

Danas su retki parovi koji se odluče na četvrto dece. Nema sumnje da je u njihovom domu velika radost, ali je Danica otkrila i drugu stranu ploče i otvoreno govorila o tome kako izgleda jedan njen običan dan u šestočlanoj porodici.

– Dan izgleda tako što ne spavam, za mene nema noći i dana (smeh). Meni je sve to isto, pošto je bebica još uvek mala. Trudim se da što više budem nasmejana zbog svoje dece i supruga, da nervozu zbog manjka sna ne širim oko sebe. Kad svane jutro, ulazim u kuhinju, spremam šta treba za taj dan, doručak, ručak, užine. Sve ono što svaku ženu čeka od posla u kući, čeka i mene. I kad se vratim s nekog većeg koncerta, moj dan je isti, nema nikakve razlike. Čak se nekad desi da ne mogu da ispratim kako je bilo na koncertu i da ispratim objave, niti da sumiram utiske. Nekako svi zajedno uživamo u tome i bitno je da tu svoju energiju čuvamo i štedimo za ono što nam je prioritet, da deca ne osete nedostatak pažnje – ispričala je Danica, pa za kraj otkrila da li ima neostvarenu želju:

Danica Crnogorčević
foto: Kurir Televizija Printscreen

– Možda bih volela malo više da putujem, obiđem neke velike svetinje, poput Jerusalima. I Gruziju bih jako volela da vidim. Eto, možda to. A moj najveći san je već ostvaren, a to su moj muž i zdrava deca! – zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Blic/preneo/ N.K.

03:46

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track