GUDELJOVA SESTRA SE NE ODVAJA OD ANASTASIJE! Mlada teniserka maltene živi sa bračnim parom, a evo kako izgleda atraktivna BRINETA
Foto: Instagram

ko je vanja gudelj

GUDELJOVA SESTRA SE NE ODVAJA OD ANASTASIJE! Mlada teniserka maltene živi sa bračnim parom, a evo kako izgleda atraktivna BRINETA

Stars -

Nemanja Gudelj, fudbaler i suprug Anastasije Gudelj ima rođenu sestru Vanju Gudelj, koja neretko provodi vreme sa bračnim parom.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Bračni par Gudelj uživa u svakom trenutku, a društvo im prave i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi.

Anastasija često vreme provodi i sa Vanjom koja se bavi tenisom i koja je krenula stopama svoje braće da je u sportu.

Inače, Vanja često na instagramu objavljuje fotografije sa braćom, a jedna je posebno izazvala veliku pažnju kada je objavila onu sa Nemanjom gde ga ljubi u usta.

Da podsetimo, Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj.

Posle toga par se venčao u manastiru Rajinovac u Beogradu. Inače, Anastasiji Ražnatović kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Anastasija i njen suprug su, inače, gorepomenut manastir u Begaljici izabrali jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. Cecin duhovnik, Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

00:13

Anastasija Raznatovic pokazala Zeljka i Krstana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track