ONA JE PRAVA! Sofronijević sa zgodnom doktorkom putuje po Evropi - od Španije do Hrvatske, a tek kako joj harmonikaš TEPA (FOTO)
Foto: Printscreen

ONA JE PRAVA! Sofronijević sa zgodnom doktorkom putuje po Evropi - od Španije do Hrvatske, a tek kako joj harmonikaš TEPA (FOTO)

Stars -

Harmonikaš Aca Sofronijević već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom koja je i te kako atraktivna, dok njeno ime i dalje krije od javnosti.

Sofra je nedavno započeo vezu sa zgodnom plavušom, koja je po zanimanju doktorka.

Aca Sofronijević
foto: Printscreen

Kako se pisalo, njih dvoje imaju sličan temperament, što ih je dodatno zbližilo, a njih dvoje ne prestaju da putuju zajedno, pa je očigledno da je Aca pronašao svoju srodnu dušu.

Trenutno su na Kopaoniku, dok su pre toga putovali širom Evrope, od Španije do Hrvatske.

Aca Sofronijević
foto: Printscreen

- Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori, gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, u Hrvatskoj, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo - kazao je on nedavno za 24sedam.

Aca svojoj dragoj tepa "anđele", što možemo da vidimo po društvenim mrežama.

- Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali otom-potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo - rekao je ranije Sofronijević za "Grand".

U opisu jedne njegove objave od pre mesec dana naveo je koliko mu izabranica znači.

- Mi! Hvala, anđele moj, za najveću podršku u životu - napisao je tom prilikom.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:24

DA SE PREKRSTIM NA OVAJ DIVAN DAN, DAĆE BOG... Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio šta su mu kolege poželele za rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track