USRED VRTOGLAVE SLAVE, ZAVRŠILA NA SAJMU PRODAVAJUĆI GARDEROBU! Bolan pad Ruške Jakić: "Bog je imao zadnju reč..."
Foto: Kurir

NIJE SVE TAKO CRNO

USRED VRTOGLAVE SLAVE, ZAVRŠILA NA SAJMU PRODAVAJUĆI GARDEROBU! Bolan pad Ruške Jakić: "Bog je imao zadnju reč..."

Stars -

Ruška Jakić bila je gost šestog podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorila o svim pobedama, padovima i borbama koje su joj obeležile život.

Ruška Jakić
foto: Kurir

Sav svoj uspeh postigla je mukotrpnim radom, a put od sekretarice do televizijske zvezde bio je dugačak i težak. U jednom trenutku doživela je oštar pad i zarađivala na potpuno drugačiji način koji su mnogi gledali kao poniženje.

Ruška Jakić
foto: Kurir

- Bile su sankcije i putovala sam autobusom. Romi su me obožavali koji su me vodili i pokazali gde šta kupuju i tada sam se zapitala zašto to ja ne bih radila i na kraju sam otvorila štand na sajmu. Neprijatelji su mi učinili fantastičnu uslugu, svi su rekli: "Čuvena Ruška je propala, sada prodaje stvari na sajmu", a dolazili su da me vide... - rekla je Ruška i dodala:

Ruška Jakić
foto: Kurir

- U životu čovek mora da ima džoker kartu. Ana je bila u Italiji bez oca i majke, jedno vreme sam radila na Jesenjinu i Košavi, a onda sam se vratila na televiziji, Bog je imao zadnju reč. Ne postoji ništa što ne može da se ispravi, nije sve tako crno, samo treba imati hrabrosti.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:55

NA TIKTOKU SAM GLAVNA, A SVI MISLE DA SAM ODLEPILA Ruška Jakić kod Gajića o tajnom uhodi: Znači, on me PRATI 24 SATA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track