"VIŠAK SILIKONA A MANJAK PAMETI I TALENTA" Evo kako je Ruška od pisanog novinarstva došla do televizije: Mnogi misle...
Foto: Kurir

nije sve tako crno

"VIŠAK SILIKONA A MANJAK PAMETI I TALENTA" Evo kako je Ruška od pisanog novinarstva došla do televizije: Mnogi misle...

Stars -

Novi format Kurira "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svom životu, poslovnom i privatnom, važnim odlukama i vrtoglavim usponima i padovima.

Ruška Jakić
foto: Kurir

Ruška je otkrila da je prvo počela kao sekretarica, a zatim je prebačena u Bazar sa kojim je postigla tiraže o kojima se priča i dan danas. Krenula je od pisanog novinarska i govorila o razvojnom putu ka televiziji.

- U jednom trenutku kada sam otišla da uradim reklamu, Bane Vukašinović mi je rekao "Imaš stas, imaš glas, imaš harizmu, za tebe je televizija! Idi kući i razmisli da li si sposobna da podneses vrtoglavi uspeh i padove..." Tako sam krenula da radim "Beogradsku hroniku", a kasnije sam radila na Pinku koji mi je promenio celu karijeru. Od pisanog novinarstva sam krenula, čovek treba da se izbori. Ja sam radila, borila se i danas ne postoji niko ko ne zna za Rušku Jakić. To je poruka svim mladim ljudima, po neki od njih imaju više silkona a manjak pameti i talenta. Dođu na televiziju i misle da mogu samo da se slikaju. To je ogromnan rad, ja i danas učim - otkrila je Ruška i dodala:

Ruška Jakić
foto: Kurir

- 29 godina traje moja emisija "Ljubav i moda", više nije ni važno gde se emituje jer danas svi gledaju mene. Kada sam na Pinku izgovorila: "Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična" ili "Skinite papuče svoga muža koji je pre deset godina otišao da kupi igare i više se nije vratio, idite kod frizera i uradite nešto za sebe", tada su govorili svašta, a kasnije su svi bili oduševljeni... Gledalište mi je poverovalo, ne umem da lažem. Kroz svoje primere učim gledaoce kako slava i uspeh ne zavise od lepote, sililikona ili novca, već samo od toga koliko u sebe ulažete.

Kompletnu emisiju pogledajte na jujtub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:22

RUŠKA JAKIĆ ZALJUBLJENA U PUTINA! Ne smeta joj što je niži od nje: Posle prevare trećeg muža MAŠTA O ČETVRTOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track