HAOS UŽIVO NA BADNJI DAN KOD JOVANE JEREMIĆ! Gost je postavio na mesto: Ajde da neko nešto kaže sem tebe! Ona mu baš ODBRUSILA
Foto: Printscreen

HAOS UŽIVO NA BADNJI DAN KOD JOVANE JEREMIĆ! Gost je postavio na mesto: Ajde da neko nešto kaže sem tebe! Ona mu baš ODBRUSILA

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić obrušila se uživo u jutarnjem programu sa gostom jer je rekao Jeremićki kako bi bilo u redu da se još neko od sagovornika čuje u jutarnjem programu, a ne samo ona.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- A što ti preuzimaš moju ulogu? Ma pusti ti, ja to ne volim. Inače, ne volim. Sugerisanje u voditeljstvu kome ću i kada ja da dam reč, ko je pitanje ću da postavim... Ja sam na televiziji od svoje 14 godine, a sada imam 33 - kazala je Jovana.

- Izvinjam se, neću više - poručio je gost.

- Ja sam za toliko godina na televiziji prozivela programa, više nego što jedan čovek može da živi u životu. Eto, verujte mi. Kada se sve sabere. Prema tome, nemojte meni sugerisati. Imate drugih voditeljki kojima to treba, koje su već na aparatima sa rejtinzima. Pustite vi Jovanu Jeremić, sad nastavi šta si hteo da kažeš - odbrusila mu je Jeremićka.

Bonus video:

00:20

Jovana Jeremić u najluđoj noći sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track