BILA JOJ NA SVADBI, DECA IM SE IGRALA ZAJEDNO A ONDA JE SVE PUKLO! Evo kako je Jovana pljunula na prijateljstvo sa Severinom
Foto: Damir Dervišagić

sve se dogodilo u jutarnjem programu

BILA JOJ NA SVADBI, DECA IM SE IGRALA ZAJEDNO A ONDA JE SVE PUKLO! Evo kako je Jovana pljunula na prijateljstvo sa Severinom

Stars -

Severina Vučković jednom prilikom uključila se u emisiju uživo i iznela tvrdnje koje su sve tada iznenadile.

Severina se u žiži javnosti našla 2014. godine kada je njen eksplicitni snimak "procureo", a zatim i 2018. kada su u javnost isplivale fotke na kojima je bila potpuno obnažena i koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan. Voditeljka Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu koji je vodila, komentarisala aktuelnu temu o kojoj je javnost brujala, sa svojim gostima.

Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica se tek kasnije uključila u emisiju "150 minuta", gde je istakla da ju je voditeljka razočarala i iznela tvrdnje koje su mnoge iznenadile.

- Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno.- istakla je svojevremeno Severina.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen

Jovana je tada ove glasine kratko prokometarisala: "Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me", poručila je Jovana.

Jovana Joksimović i Željko Joksimović bili su na Severininom venčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015. godine.

Kurir.rs/ Mondo/ Preneo: M. J.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja