IMAJU SLIČAN UKUS! EVO U ČEMU JE SLIČNOST STARLETE I PEVAČICE, ovo niko nije očekivao, JK i SORAJA U TANDEMU
Foto: Printscreen

Procenite kojoj lepše stoji

IMAJU SLIČAN UKUS! EVO U ČEMU JE SLIČNOST STARLETE I PEVAČICE, ovo niko nije očekivao, JK i SORAJA U TANDEMU

Stars -

Soraja Vučelić i Jelena Karleuša, po svemu sudeći, imaju sličan modni ukus. Naročito kad su haljine u pitanju. Starleta trenutno boravi sa sinom u Dubaiju, gde uživa na odmoru, pa je na društvenim mrežama postavila fotografiju u beloj haljini, istoj kakvu je pop zvezda nosila prošle godine. Iako haljina s neodoljivim perjem ima jedinstvenu estetiku, krasi je ležeran kroj koji lepo pristaje uz telo.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Naime, JK, za koju mnogi kažu da je žena s najviše stila na našim prostorima, ponela je još prošle godine model na jedno rame dužine do poda, bogato ukrašen perjem duž svih rubova. Karleuša je ovu haljinu odabrala za poseban događaj - proslavu rođendana svojih ćerki Atine i Nike u Beču. Na svom Instagram nalogu Jelena je objavila snimke s rođendanske večere iz jednog restorana.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Ove godine je isto učinila i poznata starleta. Ona je odevnu kombinaciju obogatila firmiranim šalom. I jedna i druga vole da se modiraju i svoje odabrane kreacije rado pokazuju fanovima na društvenim mrežama. - Soraji baš lepo stoji ova haljina. Istu je nosila i Jelena Karleuša. Ne zna se kojoj bolje stoji - samo su neki od komentara na mrežama.

Lj. S.

00:30

Topalkov poraznični ples sa unukom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track