LUKAS NAKON PRIVOĐENJA PREKINUO NASTUP I OBRATIO SE PUBLICI: "Ja sam feniks! Živeli, pošto mi nije prvi put..."
Foto: Petar Aleksić

LUKAS NAKON PRIVOĐENJA PREKINUO NASTUP I OBRATIO SE PUBLICI: "Ja sam feniks! Živeli, pošto mi nije prvi put..."

Stars -

Aca Lukas pre dve večeri priveden je na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a juče je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj.

On je sinoć održao nastup na Kopaoniku, a u jednom trenutku se obratio i publici.

Aca Lukas
foto: ATA images

Lukas se tom prilikom izvinio svima zbog otkazanog nastupa, a kako je istakao, privođenje za njega je bilo gore nego da je bio bolestan.

- Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to - rekao je Lukas.

Inače, kako pišu domaći mediji, folker je pao na testu za nedozvoljene supstance. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

Aca Lukas
foto: ATA Images

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u "skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

Pevaču se tako na teret stavljaju dva dela: vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track