STEFAN KARIĆ DAO SVOJ SUD! Opljuvao Anđela, a onda izvređao i Anitu: Ne mogu da shvatim da može da bude sa tako nekim...
Foto: Printscreen TV Pink

direktno

STEFAN KARIĆ DAO SVOJ SUD! Opljuvao Anđela, a onda izvređao i Anitu: Ne mogu da shvatim da može da bude sa tako nekim...

Stars -

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Stefan Karić govorio je za emisiju ''Premijera - Vikend specijal''. Naime, Stefan je komentarisao sve goruće teme u Beloj kući, a počeo je od povratka Marka Janjuševića Janjuša na imanje nakon samoubistva brata Mihaila i njegovog odnosa s Aneli Ahmić.

- Što se Aneli tiče, mislim da se Janjuš nije vratio, da bi ona sa nekim završila u kući. Neke stvari treba prirodno da se dešavaju da vidimo ko je kakav... Mislim da je jasno o kakvoj se osobi radi - rekao je Stefan i dodao:

Stefan Karić
foto: Printscreen TV Pink

- Ono što se njemu dogodilo je najveća bol koju čovek može da oseti, svaka čast što je smogao snage da se vrati tamo. Videćemo koliko će moći da izdrži tamo, ja mu želim svu snagu ovog sveta i svu sreću - poručio je Karić i prokomentarisao odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, kao i Anđeline roditelje.

- Za tu Bojanu nemam lepe reči, ona mi je sva bezobrazna, voli da skače i da se sukobljava s muškarcima. Mislim da Anđelini roditelji nisu u pravu što krive Bojanu što je njihova ćerka to što jeste. Možda bih krivio Bojanu što je ostala s Anđelom posle posete njenih roditelja. Mislim da neće dobro proći i da je trebalo da posluša svoje roditelje - rekao je Stefan i prokomentarisao vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Anđelo mi je katastrofa ove sezone, sve na silu radi, gledali smo ga s Teodorom u jednoj sezoni... Ne vidim devojku kao što je Anita pored njega, ne mogu da zamislim da može da bude s osobom kao što je Anita, mislim da sve radi zbog rijalitija... Ne mogu da shvatim da je on sebi dozvolio da bude s takvom osobom. Slušao sam i Anitinu majku, mislim da je za nešto u pravu, za nešto i nije... Dobro je znala šta joj radi ćerka. Meni je krivo što bi Matora prešla preko svega i bila s Anitom... - kaže Karić, a onda se osvrnuo i na svoju emotivnu vezu.

Anđelo Ranković
foto: printscreen/Pink

- Meni je sjajno i super, kao u svakom odnosu imate neke svađe i sukobe, uspeli smo sve da prebrodimo, bilo nam je skoro pet meseci i uživamo...

Kurir, preneo Lazar Stanušić / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track