PRVI MUŽ JELENE KARLEUŠE SA ŽENOM NA CRVENOM TEPIHU: Maša se nikad ne pojavljuje u javnosti, suva ELEGANCIJA, evo kako izgleda
Foto: ATA images, Privatna Arhiva

PRVI MUŽ JELENE KARLEUŠE SA ŽENOM NA CRVENOM TEPIHU: Maša se nikad ne pojavljuje u javnosti, suva ELEGANCIJA, evo kako izgleda

Stars -

Crvenim tepihom na premijeri filma "Nedelja", životnoj priči pokojnog Džeja Ramadanovskog, prošetao je Bojan Karić, prvi suprug Jelene Karleuše.

Bojan Karić je stigao na premijeru filma u pratnji supruge Maše Karić. Atraktivna plavuše je privukla pažnju prisutnima iako je bila odmereno obučena.

1 / 5 Foto: Ata images

Podsetimo, pre Maše Bojan Karić bio je u kratkom braku sa Jelenom Karleušom. Sve se to odigralo 2004. godine, a tri godine kasnije, uspešni biznismen sreo je ljubav svog života - Mašu. Maša se ne eksponira i ne voli medijski publicitet.

Jelena Karleuša se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u vili "Jelena". Javnost je brujala o ovom braku, ali i razvodu koji je usledeo samo tri meseca kasnije. O celoj aferi koja je izbila pevačica je ispričala u svojoj ispovesti.

Nedavno je Karleuša otkrila kako ju je Bojan zaveo i osvojio, svojevremeno je bio spreman da uradi sve ako bi pridobio njenu pažnju.

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track