"PLAKALA SAM KAO DA SAM ZAGRLILA MARINU" Ceca u suzama ispratila premijeru filma o Džeju! Savladale je emocije
Foto: Pelicula production, Damir Dervišagić, ATA images

"PLAKALA SAM KAO DA SAM ZAGRLILA MARINU" Ceca u suzama ispratila premijeru filma o Džeju! Savladale je emocije

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć bila na premijeri filma "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog, za koji je snimila i pesmu "Za kraj", a utisci je i dalje drže.

Premijera filma Nedelja, Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Ražnatovićeva je ispričala kako je doživela film, na koji je došla sa ćerkom Anastasijom, te je priznala i da je bilo suza.

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

- Film koji me je preplavio emocijom. To je bio Džej, kakav zapravo jeste, kakvog sam ga znala od prvog dana kada sam ga upoznala. Bez greške. Kada sam videla Marinu na filmu, rasplakala sam se - poručila je ona, pa dodala:

Džej Ramadanovski, Film Nedelja
foto: Pelicula production

- Glumica Milica Janevski ju je sjajno donela, maestralno. Nakon premijere prišla sam joj, čestitala i plakala kao da sam zagrlila Marinu - odgovorila je Ceca na pitanje šta joj je bilo najemotivnije.

Podsetimo, pevačica je pred samu premijeru istakla da se prvenstveno raduje što je film završen, a već tada priznala da očekuje da film bude jako emotivan. Iako je rekla da "ne plače, jer zna da je među anđelima", očigledno ipak nije mogla da suzbije emocije posle filma, u kome se pojavljuje i lik Marine Tucaković za koju je rekla svojevremeno "da joj je druga majka".

Kurir/24.sedam/Preneo: I.L.

Bonus video:

03:20

Svetlana Ceca Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track