DARKU LAZIĆU ANA SEVIĆ BILA I NA SVADBI: A kad se spomene OVA njegova BIVŠA nije mogao da sakrije NERVOZU! BURNA REAKCIJA
Foto: Printscreen

DARKU LAZIĆU ANA SEVIĆ BILA I NA SVADBI: A kad se spomene OVA njegova BIVŠA nije mogao da sakrije NERVOZU! BURNA REAKCIJA

Stars -

Folker Darko Lazić, nakon što je raskinuo vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, prošle godine stao je na ludi kamen sa izabranicom Katarinom.

Ali po svemu sudeći, iako je u odličnim odnosima sa prvom suprugom Anom Sević, koja mu je bila i na svadbi, nije baš dobar sa bivšom devojkom i koleginicom Barbarom Bobak.

Naime, gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića odgovarao je na pitanja fanova sa društvene mreže Instagram, a kada je jedan od njih spomenuo popularnu pevačicu, Lazić je reagovao burno.

Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Darku nije bilo nimalo prijatno da komentariše Bobakovu, koju je inače svojevremeno verio u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Da li bi snimio duet sa Barbarom? - glasilo je pitanje koje je pročitao Ognjen.

- Mislim da nema potrebe za tim. Niti bih ja to voleo, niti ona - rekao je Lazić u emisiji "Amidži šou", vidno nervozan zbog pitanja koje je dobio.

Inače, on se ovom prilikom osvrnuo i na ljubavni život svoje majke i njenog novog partnera.

Darko Lazić
foto: Ata Images

- Dok je moja mama srećna i zadovoljna i ja sam. Dokle god je ona meni ispunjena, sve je dobro. Ona je žena u godinama i zna šta je dobro za nju, a šta ne - istakao je Lazić.

Inače, Darko i Katarina uživaju u braku i skoro se ne odvajaju jedno od drugog, a pevač izgleda ne može bez nje nijedan sekund pa je tako u pauzama tokom Amidži šoa grlio i ljubio.

Bonus video:

00:29

Darko Lazić zaprosio Barbaru Bobak, zasijao prsten od belog zlata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track