"VISOK 140 CM, ALI MU KARTICA RADI!" Spominjala afere sa sportistima, sad oplela po mužu Helene Topalović: "Krije ga jer je..."
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

HAOS

"VISOK 140 CM, ALI MU KARTICA RADI!" Spominjala afere sa sportistima, sad oplela po mužu Helene Topalović: "Krije ga jer je..."

Stars -

Učesnica Elite Jovana Cvijanović ne prestaje da šokira javnost.

Nakon što je tvrdila da je bila u vezi sa Peđom Medenicom i MC Stojanom, spominjala je i Darka Lazića i nekoliko sportista, a sada je na red došao i suprug Helene Topalović.

Jovana Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić, Starsport, screenshot

Zna se i da ona dugo nije pokazala svog supruga jer, kako je sama istakla, on ne voli medije i da se eksponira.

Međutim, Jovana o tome ima drugačije objašnjenje.

- Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak... Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena nam je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi "rolex" i "cartier"... Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi - rekla je Jovana i dodala:

MC Stojan, Jovana Cvijanović, Marko Janjušević Janjuš
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Dragomir sa mnom u životu nije bio - dodala je, a onda se ubacila Žana Omnia s namerom da odbrani Helenu i njenog supruga:

- Ja poznajem čoveka, ima dete sa Helenom, jako lepo žive njih dvoje sa bebom - rekla je Žana, a onda je Jovana udarila rafalno:

- Ako ja progovorim o tebi i sve što znam o Dragomiru i tebi, neće ti biti dobro - zaključila je Jovana, a da li će dalje iznositi svoje priče kojima je navodno svedočila, ostaje da vidimo.

Kurir.rs/Telegraf/K.M.

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja