KAKVA BRUKA OCA ASMINA DURDŽIĆA! Jednim komentarom zgrozio sve koji su ga pročitali, morate imati jak želudac da pročitate ovo
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/TV Pink

užas

KAKVA BRUKA OCA ASMINA DURDŽIĆA! Jednim komentarom zgrozio sve koji su ga pročitali, morate imati jak želudac da pročitate ovo

Stars -

Otac Asmina Durdžića, koji je postao deo medijskog sveta kada je njegova partnerka Aneli Ahmić ušla u "Elitu" neretko na svom fejsbuk nalogu šokira javnost izjavama.

Naime, pre nekoliko meseci, opšti haos u medijima bila je afera "PITA", tj. to što je Asminova majka izjavila da Aneli ne zna ni pitu, kako je tada govorila, da umesi, te se po tom pitanju, a i po pitanju sinovljeve afere sa Stanijom, pored majke, oglašavao i otac putem fejsbuk naloga.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen

On to i dan danas radi, te se tako redovno mogu na njegovom profilu naći komentari koji, sudeći po ostalim, šokiraju javnost i ostavi sve bez teksta.

Tako je i jedan od njih naleteo na mnogobrojne kritike i osude. Reč je o komentaru Asminovog oca, koji je, sudeći po komentaru, istakao da ima mnogo unučića, te i da se jedno manje ili više, kako je napisao, ne primeti.

- Mi smo sine plodni, pa unučadi imamo koliko hoćeš. Jedno manje ili više se uopšte ne primeti - napisao je on.

Komentar
foto: Printscreen

Ovaj komentar naleteo ja na mnogobrojne osude, a kako će reagovati Anelina porodica, kao i sama Aneli, ostaje nam samo da ispratimo.

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track