JK U MILANU PROŠETALA NOVE KRPICE, OD CENE DA SE PADNE U NESVEST! Za čizme pukla 1.895 €, a za 2 tašnice skoro 4.000! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

bogato

JK U MILANU PROŠETALA NOVE KRPICE, OD CENE DA SE PADNE U NESVEST! Za čizme pukla 1.895 €, a za 2 tašnice skoro 4.000! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša poslednjih nekoliko dana sa ćerkama i prijateljima uživa u Milanu, jednoj od najvećih prestonica mode.

Pop zvezda je otišla u Italiju kako bi se malo odmorila i napunila baterije pred prestojeće nastupe, ali i kako bi uživala u svom omiljenom hobiju - šopingu.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Jelena je na svom Instagramu pokazala pratiocima kako tamo provodi vreme, a dobrim poznavaocima mode nisu promakla dva aksesoara koje je pevačica ponela, a koja su apsolutni hit u modnom svetu. Ona se tako odlučila da joj autfiti budu u njenoj omiljenoj bež boji, a za oko su svima zapale njene tašna i čizme.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

JK je za piće na terasi bara koji gleda na katedralu Duomo obukla haljinu zanimljivog dizajna u kome su njene bujne grudi posebno došle do izražaja. Uz nju je ponela zanimljivu tašnicu od vune francuskog brenda "Žakmus", čija je cena 1.390 evra i trenutno je rasprodata, dok je na nogama imala čizme prepoznatljivog "Živanši" dizajna od 1.895 evra.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Jelena je iskoristila vreme u Milanu i da se zasladi uz sladoled. Uz dugačku svetlo-plavu haljinu i bele naočare i iste čizme, ovog puta šou je "ukrala" njena "Balensijaga" bež tašna od 2.300 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Koje autfite će Jelena još poneti tokom uživanja u Milanu, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33:48

SCENIRANJE 16.04.2023. SASA POPOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja