VELIKA TUGA U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Pevačica strašne vesti čula tik pred koncert! Slomljena poručuje: OTIŠAO SI NA BOLJE MESTO...
Foto: Ana Paunković

strašne vesti

VELIKA TUGA U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Pevačica strašne vesti čula tik pred koncert! Slomljena poručuje: OTIŠAO SI NA BOLJE MESTO...

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.

Ovog puta povod za njeno oglašavanje nije bio nimalo lep. Naime, Ceca je objavila sliku prijatelja koji je nažalost prerano preminuo.

Ceca, Ceca Ražnatović, Ceca Raznatović
foto: Damir Dervišagić

- Otišao si na neko lepše mesto, ali ćeš nam večno nedostajati - napisala je Ceca, pa dodala:

- Neće vreme popuniti tu prazninu, samo ćemo morati da naučimo da živimo sa njom - dodala je Ceca u opis fotografije i postavila srce.

Kako saznajemo, Ceca je vest o iznenadnoj smrti dugogodišnjeg porodičnog prijatelja primila pred početak nastupa na Jahorini, gde je noćas pevala. Ona je ovu vest teško podnela, ali je kao pravi profesionalac smogla snage da izađe na binu i održi koncert, a da publika ništa ne primeti. Ceca je na Jahorini malo obnovila i repertoar, pa je pevala i neke svoje pesme, koju njena publika dugo nije imala prilike da čuje uživo.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, uz objavu o pokojnom prijatelju, Ceca je pustila svoju novu pesmu "Za kraj" koju je otpevala za potrebe filma "Nedelja" koji je urađen po motivima iz života Džeja Ramadanovskog. Balada je već osvojila publiku, a potpisuju je Futa i njegova pokojna supruga Marina Tucaković.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:00

SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track