"POKUŠAVA DA MOJU ĆERKU OGADI ANĐELU" Anitina majka raspalila po Matoroj: Konstantno je vređa i ponižava
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

haos

"POKUŠAVA DA MOJU ĆERKU OGADI ANĐELU" Anitina majka raspalila po Matoroj: Konstantno je vređa i ponižava

Stars -

Uzavrela atmosfera u ljubavnom trouglu između Anite, Anđela i Matore još uvek se ne smiruje.

Kako je Anita istakla sinoć u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Matora sada na sve načine pokušava sebe da opete, pa konstantno uzima u usta Anitu i Anđela. Anitina majka Angelina,oglasila se i kao i uvek, oštro je osolila po ovoj temi:

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Pink Tv

- Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže ''sta sam ja tebi uradila'' a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu, rekla je ona pa dodala:

Matora, Anđelo Ranković
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama... izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze ''ja nista nisam uradila, oni mene provociraju'', dok je oni ne primecuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata, poentirala je.

Kurir.rs/ Pink.rs/ Preneo: M. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track