MILICA DABOVIĆ ŠUTNULA KUMA DARKA LAZIĆA: Objavila SKANDALOZNU tofku pa mu poslala poruku koju nije hteo da čuje (FOTO 18+)
Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

MILICA DABOVIĆ ŠUTNULA KUMA DARKA LAZIĆA: Objavila SKANDALOZNU tofku pa mu poslala poruku koju nije hteo da čuje (FOTO 18+)

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović ponovo je raskinula sa dečkom, kumom Darka Lazića - Milanom Cvetkovićem.

Iako je par nedavno blistao od sreće, a ona je čak i otputovala u Ameriku kako bi bila s njim, čini se da im u vezi ipak nisu cvetale ruže.

Milica Dabović
foto: Printscreen

U poslednjih nekoliko sati Milica je objavljivala neobične statuse na društvenim mrežama i sve je ukazivalo da nešto ne štima.

"Ne podnosim lažove, ali ne podnosim ih više. Mrš", napisala je najpre ona.

Potom mu je posvetila stih iz Cecine pesme "Neodoljiv, neumoljiv", a potom i poruku "Bog me spasio, nikad jača".

1 / 5 Foto: Printscreen

Ipak, ono što je definitivno ukazalo da nije sa Milanom više jeste poruka koju sigurno nije želeo da vidi - ni on, niti bilo koji muškarac, a ona glasi:

"Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao".

Milica Dabović
foto: Printscreen

Podsetimo, Milica Dabović provela je devet meseci u ljubavnom odnosu sa Milanom, a kada su prvi put raskinuli oglasila se i otkrila zašto je stavila tačku na odnos.

- Došla sam u Beograd, razišla sam se od Milana. Za devet meseci nisam uspela da pobedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čoveka koga neizmerno volim, ali nisam uspela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, milila sam da je naša ljubav za celi život - počela je tada Milica.

kurir.rs/telegraf/preuzeo I. L.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja