SANJA VUČIĆ U PROBLEMU! Kupila stan u Beogradu, ali njen dečko NE ŽELI da ode iz NS: Evo šta se dešava sa gajbom od 270.000 €
Foto: ATAImages

ZAVRZLAME

SANJA VUČIĆ U PROBLEMU! Kupila stan u Beogradu, ali njen dečko NE ŽELI da ode iz NS: Evo šta se dešava sa gajbom od 270.000 €

Stars -

Sanja Vučić posle nekoliko godina štednje pre nekoliko meseci obradovala je sebe novim stanom u Beogradu.

Ipak, ona je do daljeg odložila useljenje u novu nekretninu jer ima problem sa svojim dečkom Nenadom Cicmilom, koji ne želi da se preseli u Beograd, već da ona pređe da živi kod njega u Novi Sad, gde Sanja i sad provodi dosta vremena.

Tea Tairović, Sanja Vučić
foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo, bivša članica grupe "Hurricane" trenutno je angažovala tim profesionalaca koji se bave unutrašnjim uređenjem njenog stana, kako bi sve bilo sređeno po njenom ukusu.

- Sanja je mnogo srećna što sad ima svoju nekretninu. Još se nije uselila u stan, iako je kupljen još letos i prioritet joj da to što pre reši. Angažovala je dizajnere enterijera kojima je dala odrešene ruke da stan urade po poslednjim trendovima, ali im je dala neke sugestije po pitanju boje zidova i nameštaja. Koliko znam, zidovi će joj biti roze boje, a insistirala je da u dnevnom boravku ugaona garnitura bude u kivi zelenoj boji. Sad je problem samo njen dečko. Oni stalno pričaju o tome da započnu zajednički život, ali je problem što Nenad želi da žive u Novom Sadu, a ona želi da se on preseli kod nje u Beograd - ispričao nam je izvor blizak Vučićevoj.

stan, zgrada, kupovina stana, nekretnine, nekretnina, kuća
foto: Shutterstock, Ilustracija

Podsetimo, mediji su prošlog leta pisali da je Sanja za stan u izgradnji na Vračaru iskeširala 270.000 evra i da stan ima 90 kvadrata. Cena kvadrata je tad bila 3.000 evra, tako da se na kraju dolazi do ove pozamašne cifre. - Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare - naveo je tada izvor za medije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vučićevom, ali nam se nije javljala na pozive.

Sanja Vučić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track