"OVA SPODOBA I DALJE LAŽE! KRVAVA OGRLICA JE U ISTRAZI" Karleuša BRUTALNO odgovorila na Cecinu izjavu: Sve je potpisala u "Sablji"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nemanja Nikolić, Shutterstock

Ova spodoba i dalje laže

"OVA SPODOBA I DALJE LAŽE! KRVAVA OGRLICA JE U ISTRAZI" Karleuša BRUTALNO odgovorila na Cecinu izjavu: Sve je potpisala u "Sablji"

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović posle više od tri decenije progovorila je o dijamantskoj ogrlici koju je nosila kod Minimaksa u emsiji, posle čega su počele brojne spekulacije.

Najviše su se čule glasine kako joj je nju poklonio Željko Ražnatović Arkan i to tako što je istu ukrao na ratištu, Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan ogrlicu "strgao sa vrata, što je pevačica oštro demantovala i otkrila svoju stranu priče.

Njena koleginica Jelena Karleuša nije mogla ni ovaj put da nešto ne kaže, pa je tako na Instagram storiju iznela svoja saznanja o ogrlici.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

"Ova spodoba i dalje laže i obmanjuje javnost. Krvava ogrlica za koju tvrdi da je "izmišljena priča" ne da postoji, nego je lično u istrazi, kad je uhapšena u akciji “Sablja” dala iskaz, a zatim ga i potpisala, da se sporna ogrlica (ne ova bižuterija koju pokazuje na starim slikama) nalazi kod nje u sefu. To je između ostalog i bila nagdoba nje i policije da otkuca sve što zna o Zemunskom klanu, da kaže gde se nalazi ukradena ogrlica u zamenu za puštanje iz pritvora. Dragi novinari, ne pitaju se kriminalci da li su kriminalci, takva bagra i Ostrog tetovira po sebi a za Boga ne zna, pita se jednostavno policija. Žena ubice, lopova i ratnog zločinca, kuma ubice premijera sigurno neće reći istunu. Postoji zvaničan iskaz sa potpisom. Obožavam da uništavam ovu kriminogenu bagru. Kakva sam ja meni kraljica", napisala je Jelena Karleuša u postu.

Podsetimo, Ražnatovićeva je po prvi put progovori nakon trideset godina i otkrije istinu o ogrlici za koju se priča da je ukradena.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Pritnscreen

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač - ispričala je Ceca.

Bonus video:

01:31

Miroslav ilić o pesmi koju je posvetio majci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track