ANA SEVIĆ O PREUZIMANJU VODITELJSKE PALICE OD SANJE KUŽET: Nisam mogla da odbijem Zvezde Granda emotivno sam vezana
Foto: Petar Aleksić

Ana Sević progovorila o dolasku na mesto Sanje Kužet:

ANA SEVIĆ O PREUZIMANJU VODITELJSKE PALICE OD SANJE KUŽET: Nisam mogla da odbijem Zvezde Granda emotivno sam vezana

Stars -

Pevačica Ana Sević postaće voditeljka popularnog pevačkog takmičenja.

Kada je voditeljka Sanja Kužet obelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće ostati do kraja ove sezone "Zvezda Granda" svi su se zapitali ko će doći na njeno mesto.

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni razmatramo u "Grandu", budući da je odluka o tome da će to biti Ana odmah i donesena.

Sevićeva je oduševljena zbog saradnje sa produkcijom u kojoj je započela karijeru.

Vrela akcija pred punom sobom: Miljana i Darjan se prepustili strastima, cimeri ih gledali u šoku

Ana Sević
foto: Petar Aleksić

- Drago mi je što smo ponovo zajedno! - kaže Ana za "Grand" i dodaje:

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista, ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za "Zvezde Granda" i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima, jer sam i sama bila u njihovoj koži - zaključila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsećanja radi, nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" koje je završila veoma uspešno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisjama "Neki novi klinci", "Zvezde Granda" i "Grand parada"!

kurir.rs/grand/preuzeo I.L.

Bonus video:

02:11

DESIGNURICU BIH DOVELA NA PREVASPITAVANJE Katarina Živković izabrala njega za duet: Inteligentan je, simpatičan i iritantan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track