"NEKADA SE IZVRIŠTIM NA NJEGA" Katarina Grujić progovorila o braku sa Gobeljom: Pored muža sam se opustila...
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

"NEKADA SE IZVRIŠTIM NA NJEGA" Katarina Grujić progovorila o braku sa Gobeljom: Pored muža sam se opustila...

Stars -

Katarina Grujić pored brojnih nastupa i posvećenosti porodici, uskoro će objaviti novi singl, a zatim i album na kome vredno radi.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Instagram

Iako se ove sezone njen suprug Marko Gobeljić preselio u Atinu gde je potpisao ugovor za jedan fudbalski klub, oni uspešno odolevaju svim izazovima braka na daljinu, a nedavno su ona i Katja bile njemu u poseti.

– Prelepo, kao i svaki put… Katja i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje novog spota, opustila sam se… Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina… Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli (smeh). Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila – kaže pevačica koja je otkrila oko čega se najčešće svađa sa Markom:

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: ATA images

– Ne svađam se nikada sa mužem! Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju– tvrdi Katarina.

Katarina Grujić
foto: Kurir tv

Ona je otkrila i da li će se na albumu koji sprema naći neka duetska pesma.

– Imam neke ponude i postoje neke pesme koje bi mogle da budu duetske, razmišljali smo o tome… Moja kuma Andreana Čekić i ja se već godinama dogovaramo za duet, ali nikako da pronađemo adekvatnu numeru.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

07:46

STARS EP250

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track