JOVANA JEREMIĆ PROVELA NOĆ KOD DEČKA MILIONERA! Pokazala kakav doručak su joj spremili, jedna stvar je morala da se nađe u TANJIRU
Foto: Instagram/jeremicjovana

JOVANA JEREMIĆ PROVELA NOĆ KOD DEČKA MILIONERA! Pokazala kakav doručak su joj spremili, jedna stvar je morala da se nađe u TANJIRU

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić prespavala je kod svog bogatog dečka iz Begaljice Draganom Stankovićem, koji je 14 godina stariji od nje, i odmah se pohvalila doručkom iz njegovog doma.

Jovanu sačekala nikakva gozba niti gala posluženje, već je pokazala kako iz poslužavnika jede zelenu salatu sa hlebom, koji inače proizvodi Dragan, malom čašom jogurta i limunom.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen/Instagram

Razlog ovoga nije nijedan drugi do Jovanina potpuna promena režima ishrane i maksimalna disciplina kako bi svoj izgleda "doterala" do onoga kako želi da izgleda.

Podsetimo, ona je u jednom od razgovora istakla da je njen Dragan "kralj hleba" zapravo "muška Jovana Jeremić", te da se oboje trude da žive zdravo i da jedu sličnu ili istu hranu.

Dragan poseduje velelepno imanje u Grockoj. U dvorištu koje je ograđeno kamenom ogradom i ogromnom kapijom je pravo bogatstvo - dve kuće (jedna u kojoj živi i druga nedovršena), a da Stanković ume da se istakne, dokaz su ogromni srebrni lavovi koji se nalaze pred kapijom na ulazu.

kurir.rs/telegraf/preneo I. L.

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja