OGLASILA SE ANA NIKOLIĆ NAKON SKANDALA SA REPEROM: Treba svi da skočimo na glavu, ako se starateljstvo da Rasti! Evo šta još kaže
Foto: Damir Dervišagić

"Neka se drugi drže, ne ja"

OGLASILA SE ANA NIKOLIĆ NAKON SKANDALA SA REPEROM: Treba svi da skočimo na glavu, ako se starateljstvo da Rasti! Evo šta još kaže

Stars -

Stefan Đurić Rasta iAna Nikolić proteklih dana glavna su tema javnosti nakon što je pevačica objavila njihovu privatnu prepisku u kojoj se vidi kako je reper pevačici napisao da će njihovu zajedničku ćerkicu viđati samo u prostorijama Centra za socijalni rad.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Ekskluzivno

Ana se sad oglasila za domaće medije i prokomentatisala situaciju:

- Fantastično sam. Nema zbog čega ja da se držim, nek se drže drugi. Da li stvarno mislite da bi neko Rasti dodelio dete? Ne znam ako ova zemlja misli da to tako treba, da svi skočimo na glavu - rekla je Ana ispred svog stana u Beogradu.

Rasta, Rovinj, AMG
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Ana Nikolić danas se oglasila na svom Instagram nalogu na kom je podelila emotivni citat. "Svi mogu biti u kući, ali kada majke nema imaš osećaj da je kuća prazna", glasio je citat u kojem se pevačica pronašla - napisala je ona.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M.J.

Bonus video:

02:35

REČI NEDE UKRADEN RASPLAKALE ILDU ŠAULIĆ U EMISIJI! Ono što joj je rekla načisto je ŠOKIRALO: JA NE UMEM DA SE PONAŠAM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja