UDALA SE NAJUPORNIJA ZVEZDA GRANDA! Godinama se prijavljivala za takmičenje, a sada je izgovorila "DA": Izgled potpuno promenila
Foto: Printscreen Zvezde Granda

neka je srećno

UDALA SE NAJUPORNIJA ZVEZDA GRANDA! Godinama se prijavljivala za takmičenje, a sada je izgovorila "DA": Izgled potpuno promenila

Stars -

Nataša Vodeničar privlačila je veliku pažnju u „Zvezdama Granda“ i stekla status najupornije takmičarke ikada, a danas je lepa plavuša izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku.

Par je odlučio da napravi intimnu proslavu te su se na večnu ljubav zakleli u prisustvu kumova.

Mlada je zablistala u jednostavnoj venčanici, sa cvetnim detaljima u kosi, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo.

Nataša je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa venčanja, nakon čega je usledilo pregršt čestitki i lepih želja.

Nakon što je izgovorila „da“ svom izabraniku pevačica je ponosno otkrila da je svom prezimenu dodala i muževljevo, te je sada Vodeničar Manojlović.

Osim toga, mnogi su primetili da je Nataša promenila frizuru, pa je mnogi nisu prepoznali, obzirom da su je upamtili sa dugom plavom kosom. Pevačica sada ima prirodniju nijansu kose i paž frizuru.

Podsetimo, Nataša Vodeničar takmičila se u „Zvezdama Granda“ i nekoliko sezona izazivala ogromnu pažnju, kako žirija, tako i publike.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track