BRESKVIČINI FANOVI SE OKUPILI ISPRED ZGRADE RTS! Ogorčeni na odluku stručnog žirija, policija nadgleda, tu je i POZNATI VODITELJ
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

HAOS

BRESKVIČINI FANOVI SE OKUPILI ISPRED ZGRADE RTS! Ogorčeni na odluku stručnog žirija, policija nadgleda, tu je i POZNATI VODITELJ

Stars -

Fanovi Anđele Ignjatović Breskvice, okupili su se danas u malom broju (oko tridesetak osoba različitih uzrasta) na skupu podrške ispred zgrade RTS-a, jer danima ne mogu da se pomire s činjenicom da nas ona neće predstavljati na Evroviziji u Malmeu.

Neki od njih na telefonima puštaju i pesmu “Gnezdo orlovo”, kao što se i može videti na fotografijama koje objavljujemo. Skup nadgleda i pripadnik policije, koji se trudi da ne bude upadljiv. Među okupljenima smo primetili i voditelja iz "grin ruma", Stefana Popovića.

Breskvica
foto: Kurir

Za sada, primetno je razočarenje na licima mnogih jer se na skupu nije pojavio ni približno veliki broj Breskvičinih fanova.

1 / 5 Foto: Kurir

Kako nam je rekao jedan roditelj, mnogi su se zbog derbija uplašili i nisu hteli da "radikalizuju" proteste ispred zgrade RTS-a.

Inače, kada su shvatili da se mlada pevačica neće pojaviti, jer je pre par dana objasnila da tada neće biti u Srbiji, mnogi su otišli kući.

Breskvica
foto: Kurir

Podsetimo, Breskvica je u intervjuu za Kurir podigla građane na noge.

- Prvo, neću nikome ništa da branim, treba da se protestuje - rekla je Breskvica.

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track