"PRIJAVIĆU SE I JA SLEDEĆE GODINE" Ivica Dačić komentarisao Teya Doru i Breskvicu pa se i našalio: Meni možda ova pesma bila lepša
Foto: screenshot RTS, screnshot Pink tv

"PRIJAVIĆU SE I JA SLEDEĆE GODINE" Ivica Dačić komentarisao Teya Doru i Breskvicu pa se i našalio: Meni možda ova pesma bila lepša

Stars -

Ivica Dačić, šef diplomatije i prvi potpredsednik vlade, u emisiji "Hit tvit" komentarisao je našu pobednicu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" Teya Dori, ali i drugoplasiranu Breskvici, koja je imala najviše glasova publike.

- Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče... Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teya Doru - naveo je Ivica Dačić.

Ivica Dačić
foto: Printscreen

- Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša... - naveo je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje.

- Ova? Koja tačno? - upitala je voditeljka "Hit tvita".

- Jedna od ove dve... Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom - rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali.

Ivica Dačić
foto: Printscreen

- Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno - naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.

kurir.rs/telegraf/preuzeo I.L.

Bonus video:

03:46

Breskvica tokom intervjua za Kurir šokirala Srbiju: NEĆU NIKOME DA BRANIM I TREBA DA SE PROTESTUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track